Advertenties
Drawing and coloring

Cheap markers, ja of nee?

Markers met alcohol.. ik hoor en zie het overal op het internet. Nieuwe trends verspreiden zich soms als blaadjes met de wind. ik als liefhebber van nieuwe “art” dingetjes moest ik er natuurlijk ook om! Ben jij ook zo benieuwd?

Nostalgisch brengt de gedachte mij ernaar terug, de tijd dat ik mooie gekleurde stiftjes in mijn hand had. Prachtig vond ik het! O wat heb ik veel kleurplaten ingekleurd zeg!

Nu liep laatst een rondje door de Action, een erg goedkope winkel met van alles en nog wat, vaak blijf ik even hangen bij de crafty spulletjes waar ik altijd twijfel of ik die leuke lintjes, stempeltjes en die tube verf ook niet mee zal nemen. Mijn ogen stuitte op een vak vol met twinmarkers, mijn handen begonnen te kriebelen en mijn gedachten dwaalde af naar de filmpjes die ik had gezien over de beruchte trend. Is dit dan een cheap versie ervan?? Ik begon (hopelijk) onopmerkelijk te glimlachen naar de markers in mijn hand, deze neem ik!

Eenmaal de markers uitgetest, was dit mijn resultaat:

Tja, zoals ik soms wel meer momentjes heb, was ik toch echt een beetje Te naïef geweest.. het resultaat is naar mijn mening wat vlakjes.

Al zijn deze markers goed te blenden, en is schaduwen maken in je tekening ook goed te doen. De kwaliteit is merkbaar minder dan een stift of marker die duurder in prijs is. Mijn enthousiasme is daarentegen niet veel geminderd! Het zijn goeie stiften met veel pigment, waardoor de kleur goed naar boven komt. Ik raad je wel aan om dikker papier te gebruiken omdat (zeker bij markers) de kleuren snel doordrukken.

Twins

De markers die ik heb gekocht hebben daarentegen nog een ander pluspunt! Het is een twinmarker! Dit betekent dat er aan de ene kan een gewone stiftpunt zit en aan de andere kan een markeerstift. Ook heel handig voor de studenten en scholieren onder ons! De kleuren zijn oneindig, dus kies maar uit!

Lekker schrijven

Wat ik tot slot nog graag wil delen, is dat stiften en markers achterin worden geplaatst wanneer het om schrijven gaat. Waarom schrijven we altijd met de pen? En niet met kleurrijke stiften? Mijn tip hierbij is; schrijf er lekker op los met die stiften! Zoveel fijner en kleurrijker, plus, misschien motiveert het je wel om een kaartje naar iemand te sturen.. Da’s altijd leuk!Advertenties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: