Advertenties
Inspiratie frustratie

Ga naar buiten en ontdek!

Hey daar! Op zoek naar wat inspiratie? Ik heb een uitstapje gemaakt naar Middelburg. Wat een leuk en mooi stadje is het toch.. ik ben naar een aantal leuke winkeltjes geweest waar ik een super fijn gevoel bij kreeg! Het maakt mij super blij om mooie spulletjes te bekijken, het helpt mij om inspiratie te krijgen, benieuwd naar wat ik heb gezien?

Om inspiratie te krijgen heb je heel veel manieren, maar de beste is wanneer je onverwachts word geïnspireerd. Je kunt op heel veel verschillende manieren worden getriggerd, maar vorige week werd ik dat overduidelijk door 2 dingen. Interieur & plantjes.

In interieur is werkelijk eindeloos te combineren en in te richten met verschillende materialen en inzichten waarvan je nog nooit hebt gezien. Daar is ontwerpen ook voor gemaakt, nieuwe dingen zien en anders naar iets gaan kijken. Oh wat fijn dat er zoveel moois is te zien in deze wereld!!

Plantjesnieuws!­čî┐

Ik woon nu tijdelijk in een appartementje van een hele lieve meid die een aantal maanden op reis is gegaan met haar vriend. Zij heeft een enorme passie voor planten. Ze zegt zelf dat ze nu toch wel een beetje doorgeslagen is met al haar plantjes.. de vensterbanken staan propje vol, en er staan grote en kleine potten overal. Het is net een oerwoud, wat een heel kalmerend en natuurlijke sfeer geeft. Je voelt je al snel thuis, want ze is ook gek op antieke spulletjes. Dit is echt zo een appartementje waar je heerlijk kan chillen en een goed sfeertje super snel is gemaakt­čśŐ.

Doordat ik al het moois in dit appartementje mag verzorgen, voel ik stiekem dat ik diep vanbinnen een slapende liefde heb voor plantjes en antiek.. al die antieke spulletjes geven zoveel sfeer, wat zo fijn aanvoelt als je binnenstapt. Alle plantjes maken dit plekje af, en ik leer veel want ik ben zelf een behoorlijk groentje wanneer het op planten verzorgen of kweken neerkomt!

Ik zeg, ga op stap! En bezoek een aantal mooie plekjes, je voelt je meteen een stuk geïnspireerder wanneer je je omgeving veranderd! Ik geef je graag ook een stukje inspiratie mee van mijn uitstapje.. Tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: