Advertenties
Art-projecten

Muurproject ‘schelp’ deel 2

Hey! zoals ik heb beloofd in mijn vorige blog, neem ik jullie mee met mijn creatie. Voor het eerst maak ik een muurtekening, dit doe ik wel op doek, omdat dit de allereerste keer is dat ik in zo een grootte maat schilder.. Om vanaf het begin mee te wandelen, klik dan op onderstaande blog!: https://tastycolour.com/2019/02/17/muurproject-schelp/

En toen.. ben ik gaan verven! Ik ben o zo enthousiast over dit muurproject, dat ik met een glimlach dit aan het typen ben!

Na afloop waren mijn vingertoppen goud, en mijn vest had ook de nodige gouden stippen gekregen.. Maar dat was het waard! Hahah

Om jullie mee te nemen in dit muurproject maak ik gebruik van veel foto’s. Ik ben tot nu toe erg tevreden! maar hij is nog niet helemaal af. Wanneer de verf goed droog is, en ik er weer met een nieuwe blik op kan kijken (dus een aantal dagen later) Kijk ik opnieuw, en stel ik mezelf de vraag: Ben ik tevreden? zo niet; wat pas ik aan? zo ja; Super!

Ik moet zeggen, ik heb in dit project enorm veel plezier! ik kan er uren mee bezig zijn, en dat deed ik ook.. zie hier wat ik uitgevoerd heb!

Struikelblokken?

er zijn wel wat struikelblokken die ik tegengekomen ben. de schelp is, zoals je ziet niet helemaal perfect rond. dit komt omdat ik af en toe nogal een eigen wil heb en erg dwars kan zijn. Ik heb dus geen exacte afmetingen gebruikt. Dit maakt de schildering oneven en wat slordig.

Dat is ook juist de reden dat ik het op doek doe, hierdoor weet ik welke struikelblokken ik tegenkom, en wat ik dus zeker wel moet doen als ik het op een muur doe. Ik leer hierdoor ook weer meer van mezelf, en dat ik zelfs als ik dwars ben, mezelf soms in de weg zit. Of later het resultaat van mijn eigen dwarsheid zie. een goeie les voor mezelf! Hah

Advertenties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: