Advertenties
 • Art-projecten

  Muurproject ‘schelp’ deel 2

  Hey! zoals ik heb beloofd in mijn vorige blog, neem ik jullie mee met mijn creatie. Voor het eerst maak ik een muurtekening, dit doe ik wel op doek, omdat dit de allereerste keer is dat ik in zo een grootte maat schilder.. Om vanaf het begin mee te wandelen, klik dan op onderstaande blog!: https://tastycolour.com/2019/02/17/muurproject-schelp/

 • DIY

  DIY – Geef je plantjes een tweede leven

  Jaja, het is weer tijd voor een DIY! Ik heb een liefde voor plantjes, maar ik ben nog niet zo een ontzettende kei in plantjes in leven houden.. Ik raak veel te enthousiast met water geven en heb er helaas al een paar laten zwemmen.. en Daar heb ik wat op bedacht, want wie wilt een mooie plant of bloem geen tweede leven geven?!

 • Art-projecten

  Muurproject ‘schelp’

  HA! Leuk dat je met mij mee wilt kijken. Ik barst weer zowat van de energie en inspiratie, en zet hierbij een klein eigen projectje op. (in meerdere delen gedeeld) Een eigen muurtekening maken, wie wil dat nou niet? Je kunt je eigen creativiteit er op loslaten, met jou gekozen thema. Zo zie je bijvoorbeeld mensen die hun eigen kinderkamer verven met prachtige kleuren en gekoppeld aan een thema. Ik ga ook aan de slag met grotere oppervlaktes. Kijk je gezellig mee?

 • Persoonlijk

  Jij maakt de keuze

  Een studiekeuze maken op zo een jonge leeftijd, zoals we dat nu in deze wereld moeten doen. Is erg moeilijk. Hoe weet je precies wat je leuk vind uit die ontelbaar veel beroepen? Hoe kun je daar allemaal kennis mee maken? En is 1 dag oriënteren dan wel genoeg in 1 branche? Het onderwijs vraagt aan ons om een levensbeslissing te maken. Maar.. ik kan niet eens kiezen wat ik op mijn brood wil! HAHA. Ik vertel jullie graag een paar heldere momentje die ik heb meegemaakt waardoor ik nu de studiekeuze heb gemaakt waar ikzelf 100% achter sta.

 • DIY

  DIY Maanhanger van klei

  Wat heb je nodig? Zelf hardende klei (lucht drogend) Een grote ronde uitsteek-vorm (of een andere vorm die je graag wilt) (bijvoorbeeld vormpjes die je gebruikt bij koekjes bakken) Rietje Dun touw verf (in de kleuren die je mooi vind) deegroller dikke naald schuurpapier acrylverf Wat moet je doen? Stap 1: Pak een stuk klei, en kneed hier even lekker in, zodat de klei de temperatuur van je handen aanneemt, en soepeler wordt. Stap 2: rol de klei uit met de deegroller zodat het een gelijke plak wordt, en steek hier je vormpjes uit. Net als koekjes bakken alleen dan anders! Haha Stap 3: prik met het rietje gaatjes in…

 • Drawing and coloring

  Botanisch tekenen

  Maak samen kennis met mij, als groentje, met botanisch tekenen. Ik zag het boek op een plank staan tussen een aantal andere teken-gerelateerde boeken. De titel gaf mij nieuwsgierigheid, en dus pak ik het boek uit de kast. Hm, botanisch tekenen.. wat is dat?

 • Drawing and coloring

  First time soft pastels!

  Wat mooie kleuren! vind je ook niet? Heerlijk om weer iets nieuws uit te proberen! Dit keer zijn het soft pastels. Wat zijn dit? en hoe werken ze optimaal? Ik neem je mee met mijn ervaring! Wat zijn soft pastels? Je kunt soft pastels een beetje vergelijken met wasco, alleen dan niet zo vettig, en met krijt, maar dan iets zachter.. het is niet te vergelijken! Haha! Ik probeer te zeggen dat het een beetje een tussenweg is, en het heel goed van past komt wanneer je een tekening wilt maken. (met veel kleur) Hoe gebruik je soft pastels? Na een beetje getest te hebben op een klein papiertje, had…